Nieuwe vakantieparken Landal GreenParks in Nederland

4625
Landal Puur Exloo Park
Het nieuwe luxe resort Landal PUUR Exloo in Drenthe

Landal Greenparks heeft er het afgelopen jaar weer vijf nieuwe vakantieparken in Nederland bijgekregen. Altijd leuk om weer een nieuw park op een nieuwe locatie te ontdekken. En heerlijk om te kunnen overnachten in een spiksplinternieuw huisje, toch!?

De nieuwe vakantieparken zijn weer prachtig gelegen. Zo heb je het nieuwe park Landal Kaatsheuvel, vlakbij de Efteling. Voor een verblijf in de Achterhoek kies je voor het nieuwe Landal de Vlinderhoeve. Natuur- en vogelliefhebbers kiezen voor Landal Marker Wadden met zijn 4 duurzame huisjes op eiland de Marker Wadden. Extra luxe huisjes vind je op het nieuwe park Landal Puur Exloo in Drenthe. En voor het echte ik hou van Holland gevoel kun je terecht bij het nieuwste vakantiepark Landal Volendam, aan het Markermeer. Heb jij al zin gekregen in een vakantie in één van deze parken? Ik wel, ik kan niet wachten!

Landal De Vlinderhoeve

Landal De Vlinderhoeve ligt in de groene omgeving van Lochem op de grens van Gelderland en Overijssel. Het vakantiepark in de Achterhoek is in het voorjaar van 2019 geopend en is nog in ontwikkeling. Het bestaat nu uit ongeveer 55 moderne vrijstaande 4-persoons en 4-6-persoons bungalows en zijn voorzien van alle comfort. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een prachtig nieuw centrumgebouw met onder andere een binnenzwembad, restaurant en indoorspeelplaats.

Landal De Vlinderhoeve
Landal De Vlinderhoeve in de Achterhoek

Landal Kaatsheuvel

In het najaar van 2019 is het nieuwe vakantiepark Landal Kaatsheuvel in Noord-Brabant geopend. Dit park ligt vlak naast Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en op slechts 2 km van attractiepark de Efteling. Het park is nog in aanbouw, maar heeft op dit moment al zo’n 104 modern ingerichte bungalows. De huisjes variëren van 4 tot 12 personen, waaronder ook speciale kinderbungalows in comfort en luxe (met sauna en sunshower) uitvoeringen. Landal kaatsheuvel heeft ook een overdekt zwembad met peuterbad.

 
Landal Kaatsheuvel
Landal Kaatsheuvel, vlakbij de Efteling

Landal Puur Exloo

Het nieuwe luxe Resort Landal PUUR Exloo ligt op circa 15 km afstand van Emmen en ligt midden in natuurgebied de Hondsrug, vlakbij de hunebedden, in een mooie omgeving met veel natuur. Dit nieuwe vakantiepark in aanbouw, gelegen in Drenthe, bestaat nu uit ongeveer 40 extra luxe vrijstaande vakantievilla’s. De 6-, 8- en 10-persoons villa’s zijn duurzaam gebouwd en voorzien van alle luxe en een exclusief interieur. Een overdekt zwembad met wellness faciliteiten vind je in het naastgelegen hotel (van Fletcher). De eerste gasten zijn welkom vanaf 1 juni 2020.

Landal Puur Exloo
De extra luxe vakantievilla's van Landal PUUR Exloo

Landal Marker Wadden

Marker Wadden, de nieuwe eilandengroep in het Markermeer, is een initiatief van Natuurmonumenten. In de havenkom liggen vier eilandhuisjes, die verhuurd worden door Landal GreenParks. De verhuuropbrengsten van Landal Marker Wadden worden geheel terug gegeven aan de natuur. De vier kleine eilandhuisjes (4/5 persoons) die bij de havenkom liggen, zijn duurzaam ingericht door Ikea en energieneutraal. Echte natuur- en vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Verblijven kan hier voor het eerst vanaf vrijdag 26 juni 2020.

Landal Marker Wadden
De eilandhuisjes op Landal Marker Wadden

Landal Volendam

Op een toeristisch aantrekkelijke locatie in Nederland ligt het nieuwe vakantiepark Landal Volendam. Dit kleinschalige park bestaat uit 42 luxe vakantiewoningen voor 4- en 6-personen in comfort en luxe uitvoeringen in typisch Volendamse bouwstijl. Ook is er een 6-persoons huisje met extra toegankelijkheidsmogelijkheden voor gasten met een lichamelijke beperking. Het park in Volendam is direct gelegen aan het Markermeer. De toeristische bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het park. De eerste gasten kunnen hier verblijven vanaf vrijdag 17 juli 2020.

Landal Volendam
Het nieuwe park Landal Volendam aan het Markermeer

Aangekondigde vakantieparken Landal

Landal GreenParks blijft investeren in nieuwe vakantieparken. Landal heeft aangekondigd te gaan uitbreiden met drie nieuwe parken in Nederland. Het gaat om Landal Berger Duinen in Noord-Holland. Er komen 72 luxe huisjes in de Noord-Hollandse duinstreek tussen de dorpen Bergen en Schoorl. De eerste gasten kunnen vanaf 3 september 2021 verblijven in het nieuwe park.

 
Landal Berger Duinen
Landal Berger Duinen bij Schoorl

Ook aangekondigd is het nieuwe vakantiepark Landal Elfstedenhart in Friesland, gelegen in de driehoek Bolsward, Harlingen, Makkum. Hier worden 59 luxe en duurzame vakantiehuisjes gebouwd in drie verschillende woningtypen, alle genoemd naar voormalige Elfstedentochtwinnaars.

Landal Elfstedenhart
Vakantiepark Landal Elfstedenhart in Friesland

Als laatste is aangekondigd de bouw van het nieuwe vakantiepark Landal De Wielsche Dreef, gelegen bij het rustieke dorpje Eck en Wiel in de Betuwe. Er worden 230 vakantiewoningen gebouwd en in een latere fase onder andere een zwemvijver, avonturenterrein en een overdekt zwembad met wellnessfaciliteiten. Aangezien de bouw nog moet starten is er nog geen datum bekend wanneer de eerste gasten er terecht kunnen.

Landal De Wielsche Dreef
Landal De Wielsche Dreef in de Betuwe

Buiten de vijf nieuwe parken zijn ook de te verwachten vakantieparken van Landal echt iets om naar uit te kijken! Ik hou jullie op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Vorig artikelReview: Extra luxe wellness huisje op Landal Reeuwijkse Plassen
Volgend artikelDe mooiste huisjes met buiten bubbelbad/jacuzzi in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in