Magische lichtshow De Grote Schijn in Rotterdam

2960
De Grote Schijn, Kralingse Bos Rotterdam
De Grote Schijn in het Kralingse Bos, Rotterdam

Na een succesvolle en uitverkochte introductie vorig jaar in Antwerpen met zo’n 35.000 bezoekers, zal De Grote Schijn haar magie dit najaar voor het eerst naar Nederland brengen. Het Kralingse Bos in Rotterdam vormt tijdens de herfstvakantie van vrijdag 18 t/m zondag 27 oktober het natuurlijke decor voor een bijzondere 2 kilometer lange wandeltocht door het donker, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Er zijn geen sprookjeswezens of boze tovenaars die hun magie verspreiden en zo het bos tot leven wekken, alles komt voort uit een sterk staaltje techniek.

De Grote Schijn, Kralingse Bos Rotterdam
De Grote Schijn in het Kralingse Bos in Rotterdam

Over De Grote Schijn

Alsof het bos bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing. Bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed terwijl stromend water opeens van richting verandert. De schoonheid van de natuur speelt de hoofdrol in een bijzonder audiovisueel spektakel en het bos wordt gebruikt als natuurlijk decor. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere, een belevenis voor jong en oud. Nederlands bekendste trompettist Eric Vloeimans componeert speciaal voor De Grote Schijn een muziekstuk dat te horen zal zijn op een hoogtepunt tijdens de spectaculaire avondwandeling door het Kralingse Bos.

Informatie over de Magische lichtshow

De Magische lichtshow De Grote Schijn vindt plaats van 18 t/m 27 oktober 2019 in Het Kralingse Bos in Rotterdam. Kaartjes koop je vanaf €11,65 voor kinderen tot 12 jaar of volwassenen boven de 65 jaar en het evenement is gratis voor kinderen t/m 3 jaar. Je betaald voor een kaartje vanaf €14,65 voor volwassenen. Een familiekaart koop je vanaf €46,80 (voor twee volwassenen en twee kinderen of één volwassene en drie kinderen). Het evenement is geopend vanaf 19:00 uur en als je binnen bent mag je zo lang blijven als je zelf wenst. Om 23:00 uur gaan alle lichten uit en moet je het terrein verlaten. Kaartjes bestel je via Ticketmaster.nl Een geweldige show om te beleven in het Rotterdamse bos voor jong en oud! Meer info op de website van De Grote Schijn

De Grote Schijn, Kralingse Bos Rotterdam
Sfeerbeeld Magische lichtshow De Grote Schijn
Vorig artikelBed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen in Schipluiden
Volgend artikelLandal Reeuwijkse Plassen, een waterrijk vakantiepark

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in